MENÜ
^

Önök írták

Komplett táplálkozási útmutatót kaptam...

Tisztelt Keserű István!
Nagyon, nagyon szépen köszönöm kimerítő válaszát, komplett táplálkozási útmutatót kaptam. Ilyen tömören, érthetően, lényegretörően még sehol sem olvastam táplálkozási tanácsot.
Átalakítom étkezési szokásomat, bár szerencsére néhány táplálékot ösztönösen fogyasztottam, pl: céklát, rendszeresen turmixolva.
Jelentkezni fogok a webshopban az ajánlott táplálékkiegészítőkért.
Üdvözlettel: F.Z.

Próbálom ezt meghálálni...

Kedves István!
Nagyon szépen köszönöm a segítségét, örülök neki, hogy vannak még emberek akik érdek nélkül is próbálnak segíteni másokon.
Próbálom ezt meghálálni azzal, hogy először is betartom a tanácsait, és a tapasztalatokról mindenképp beszámolok Önnek!!
Hálás köszönettel:
B. Tímea

Megmutattátok az utat...

Kedves István és Anett!
Ma 1 éve, hogy megmutattátok az utat egy sokkal jobb minőségű élethez, közérzethez és kellemes mellékhatásként a -15kg-os testsúlyhoz.
Köszönöm nektek, hálával:
Gerda

Remek híreket kaptunk...

Kedves István!
Remek híreket kaptunk, csodával határos módon a tumormarkerek már négy hét után visszaálltak, ezt Önnek tulajdonítom, köszönjük!
D3 szérumszint 144, az 50-hez képest úgy gondolom ez is szuper.
Isten áldja
Györgyi

Jelentem, 3-4 hét alatt teljesen elmúlt a több mint fél éve benne lakó E-coli!

Kedves István!
Ön ajánlotta a .... fórumon a nefrózis szindrómás kisfiamnak a Grapevital grapefruitmag kivonatot, többek között az E-coli miatt. Jelentem, 3-4 hét alatt teljesen elmúlt a több mint fél éve benne lakó E-coli. Mindkét kisfiam vizelete teljesen negatív. Szóval csak szerettem volna megköszönni az ajánlást! :-)
Köszönöm! Üdvözlettel, Anna

Prosztata műtét elmaradt...

Kedves István!
Képzelje el, hogy a férjem ki volt írva prosztata műtétre a tegnapi nappal, és az Ön által javasolt termékeket szedve úgy visszafejlődött a megnagyobbodása, hogy nem kell megműteni....
köszönöm. H. Erzsébet

Elhagyta a vérnyomás csökkentő és koleszterin gyógyszerét...

Tisztelt István!
Édesapám a Dietanax és Caronax készítményeket szedi. Már a cukor szintje teljesen beállt 5,2-6 . Elhagyta a vérnyomás csökkentő és koleszterin gyógyszerét...
P. Erika

Nagyon szépen köszönök mindent...

Tisztelt Keserű úr !
Nagyon szépen köszönök mindent, a türelmét, a lelkiismeretes hozzáállását!
Minden információt elmentettem. Köszönöm: K.Tné

Férjemnek meg a csodájára jártak...

Tisztelt Keserű István Úr.
T.L-né vagyok. Férjemnél 2012. szeptember 11,-én diagnosztizálták a myeloid leukémiát (AML, M2 80%-os csv-i blasztozissal.). Az első sokk után kezdtünk el keresgélni alternatív lehetőséget, amivel hozzá tudnánk járulni a betegség legyőzéséhez. Nagyon sok jót hallottunk a vargagomba készítményekről. Ekkor kerestem meg Önt telefonon a problémánkkal. Az Ön tanácsára a kemoterápia elkezdése mellett azonnal elkezdtük szedni a készítményeket. Kétszer kapott 7+3 (Cytosar+Daunoblastina), háromszor kapott 1, 3, 5 napon naponta cytosart kezelést. Ezek a kezelések 7 hónap kórházi bennfekvést jelentettek.
A kezelés alatt a kórházban mindvégig tiltottak mindenféle alternatív támogatást. Sajnos a kezelő orvossal a vargagomba készítmény szedését mi sem tudtuk elfogadtatni (kimondottan tiltotta), ezért a tudta nélkül szedtük. Örömmel újságolom, hogy 2013. március 30.-án a professzor úr kimondta, hogy a kezelést befejezik és hogy meggyógyult (természetesen kontrollokra kell járni).

Nagyon hálás vagyok személy szerint Önnek, hogy részletesen elmagyarázta, azt hogy a készítmény szedésére miért van szükség (természetesen a kezelések mellett). Bízzak benne és ezt a bizalmat adjam át a férjemnek. El kell mondanom, hogy a kemoterápia alatt semmilyen jellegű mellékhatás nem jött ki. Az aplasiás (0 védekező sejtszám) időszak alatt is max.1,5 napig volt lázas. Saját szemünkkel láttuk, hogy a többi betegen milyen súlyos mellékhatások jelentkeztek, illetve sajnos nagyon sokan nem is tudták folytatni a kezelést…….

Férjemnek meg a csodájára jártak, hogy jó a közérzete, az étvágya (nem fogyott), semmilyen jellegű panasza nem volt. Köszönöm a segítséget. Mindenkinek elmondom és ajánlom a sikeres gyógyulásuk reményében. Férjem azóta is a megemelt adagot szedi a tablettákból. Azt szeretném még kérni, ha a továbbiakra lenne még tanácsa azt örömmel, vennénk.
Még egyszer nagyon köszönöm.
Üdvözlettel: T. L-né

... nem sikerült olyan orvost találnunk, aki ezt az alternatív gyógymódot elfogadná.

22 éves lányomnál 2013. februárban diagnosztizáltak 1-es típusú cukorbetegséget. Tavaly május elején kórházban állították be a napi 4szeri inzulin adagot. Júliustól szedi a Caronax és a Dianax készítményeket. Most ott tartunk, hogy napi egyszeri (4-5 egység) inzulint ad csak magának, attól függően, hogy mekkora a szénhidrát mennyiség amit elfogyaszt. Szerintem ez csodálatos eredmény, a vércukor szintje 6 körüli és már hónapok óta nem ingadozik. Ami a problémánk, hogy eddig nem sikerült olyan orvost találnunk aki ezt az alternatív gyógymódot elfogadná (függetlenül az eredményektől). Így aztán teljesen magunkra vagyunk utalva ebben az ügyben...
Üdvözlettel: Kné Enikő

Megvan az újabb rákszűrésem eredménye és boldogságomra jó lett!!

Tisztelt István!
Megvan az újabb rákszűrésem eredménye, és boldogságomra jó lett!!! Nagyon szépen köszönök mindent!!
Egy év múlva kell újra mennem ellenőrzésre remélem akkor is jó lesz az eredményem!!
Köszönettel: H. Anita

A műtét előtt ökölnyi daganatról beszéltek... mire műtétre került a sor diónyi daganatot vettek ki!

Tisztelt Keserű Úr!
Nem tudom, mennyire van ideje történetek olvasására, de ha megengedi, röviden elmondanám a tapasztalataimat.
A sok "RE" levél összefoglalásaként annyit felidéznék, hogy édesanyám kálváriája több, mint fél éve kezdődött. Először egy ritka autoimmun betegséget diagnosztizáltak nála, ami sajnos élete végéig elkíséri, de gyógyszerekkel jól karban tartható. A véreredményei azonban továbbra is egyre rosszabbak lettek, ezért hosszas vizsgálódás után rájöttek, hogy rosszindulatú daganat van a vastagbelében. Ekkor (kb. 3-4 hónapja) kezdte szedni az Ön által előírt vitaminokat (mi így nevezzük őket...). A műtét előtt ökölnyi daganatról beszéltek, a CT gyanús foltokat (az orvosi jelentések szerint metestasis) mutattak, a tüdején egy szintén nem azonosítható folttal. Mire műtétre került a sor, diónyi daganotot vettek ki, az orvos szerint a májon látható áttét nem volt...
Szkeptikus ember vagyok, de ha nagy a baj, mindenbe kapaszkodni kell, szóval még akkor sem hittem, csak reméltem.
A kemót a PET-CT és az áttétek mennyiségétől tették függővé. Újabb hetek teltek el... Lelkesen szedte a vitaminokat. A múlt héten megkapta az eredményeket, sajnos az onkológusa szabadságon van, a helyettese nézte meg és szerinte lehet, hogy nem is kell kemó!! Ha ez így lesz (majd megírom), azt hiszem, akkor már nem lehet másra "fogni" a javulást.
Örülök és reménykedek! Köszönöm a segítségét és a munkáját!
Mégegyszer köszönöm a munkáját...
Tisztelettel: T.

Mellhártya daganat

Kedves István!
Édesanyám kiváló hatásról számolt be. Nagyon szépen köszönjük. Az ajánlott termékek valóban sokat segítenek!
Köszönettel V.Zsanett

Mell daganat, áttétek a májban, a hasfalban, a kismedencében!

Kedves István!
Örömmel irom le a történtemet.
A tegnapi hasi UHT abszolut negativ lett minden eltünt az áttéteket illetően sőt a májból a daganat is. Amiért írok az a következő, kell e tovább szednem az eddigi gombákat vagy esetleg mást javasol. Kérem válaszoljon, hiszen Önöknek is köszönhetem a gyógyulásomat. A Varga gyógygomba egy igazi csodaszer, amit nem győzök áldani!
Tisztelettel egy gyógyult beteg: N. Károlyné!

Rosszindulatú szigmabél tumor

Kedves Tanácsadóm! Kedves István!
Szeretném örvendezve jelenteni, hogy a férjem kontroll CT-je teljesen rendben volt!!! A hétvégére várjuk még a tumormarker eredményét. Valami azt súgja, hogy Ön nincs is nagyon meglepve...
Hálásan köszönjük a varázstanácsokat, a kiváló szereket, a sok segítséget és útmutatást, amellyel eddig is szíves volt hozzájárulni férjem egészségének visszanyeréséhez, és amelyre ezután is igencsak rá leszünk utalva.
Őszinte nagyrabecsüléssel és szívélyes üdvözlettel:
Sz.Judit

Ritkaság számba megy ez manapság

Kedves István!
Nagyon köszönöm a válaszait, sokat jelent nekem, hogy vannak még ilyen segítőkész emberek, akik látatlanban és ingyen ellátnak tanáccsal! Ritkaság számba megy ez manapság!
Üdvözlettel: I. Katalin

Köszönöm, hogy segítettek és bátorítottak

Tisztelt Cim!
Ezúton is nagyon köszönöm a válaszukat és azt is köszönöm, hogy a betegségem alatt mindvégig rendkivül pozitivan álltak hozzám, segitettek és bátoritottak, ami bizony sokszor az egyetlen kapaszkodót jelentette a nehéz napokban.
Maradok tisztelettek: Fné Gyöngyi

Teljesen rendbe jött az emésztésem!

Tisztelt István!
Megint önhöz fodulok segítségért. Teljesen rendbe jött az emésztésem, nincsenek már a korábbi tünetek. Jót tett a gasthonax! Teljesen nem tudtam kiiktatni a gabonaféléket, mert pár hét után már rá sem bírtam nézni a paleokenyérre, így átálltam gluténmentes étrendre: gluténmentes kenyeret eszem. A tüneteim azóta sem jöttek elő szerencsére...
Köszönettel: É.Tünde

Hamar ráismertem a jó irányra...

Tisztelt Keseru Ur!
Engedje meg, hogy rogton az elejen elnezest kerjek azert a kellemetlensegert amit az ekezetek hianya okoz(hat), kulfoldrol irok Onnek.
Kozel egy eve mar, hogy Onnel jartam kronikus belgyulladasom okan. Mondanom sem kell, hogy hala beszelgetesunknek hamar raismertem a jo iranyra es ma mar minden gyogyszert kizarva egeszsegesen, tunetek nelkul elek. Koszonet ezert megegyszer!
Kivanok tovabbi jo egeszseget es sikert hivatasaban!

Udvozlettel: G. Szilard

Arthropathia psoriatica

Tisztelt Keserű István Úr!
Nagyon szépen köszönöm a gyors és tartalmas tájékoztatást. A férjemet először is fel kell készítenem ezekre a dolgokra ami nem megy egyik napról a másikra. Előbbb vagy utóbb jelentkezni fogok, vagy e-mailben vagy személyesen. Nagyon HÁLÁS vagyok, hogy ilyen tájékoztatást kaptam Öntől.
Köszönöm, köszönöm, köszönöm.
Tisztelettel: Mné D. Gabriella

Bélműködésem felgyorsult, gyomorsavam rendeződött.

Kedves István !
Megkaptam a készítményeket, amiket küldött, illetve már majdnem elfogytak. A tapasztalatom az, hogy a gyomorsavam rendeződött illetve a bélműködésem felgyorsult :-).
Viszont állandóan éhes vagyok. :-(
Vné Csilla

Látványos eredmények 2 hónap alatt.

Kedves István!
Gyalogolok a paleo táplálkozás és a Varga-gomba útján. :-)  Csak néha-néha fordul elő, hogy "bűnözöm". :-) Egyik sikerélményem, hogy nem volt túl nehéz az átállás. A másik, hogy elkezdtem fogyni. A harmadik, hogy ízületi fájdalmaim csökkentek. A negyedik, hogy havi ciklusom valóban már havinak mondható 2 hónapja. :-))
Üdvözlettel: B. Mónika

Azóta teljesen más a közérzetem (Sclerosis multiplex, SM)

Kedves István!
Tisztességel szedem az Ön által előírt vitaminokat és a Varga termékeket. Azóta teljesen más a közérzetem. Előtte sokat "nyavalyogtam", fizikálisan gyengének éreztem magam. A konyhában is sok mindent ülve csináltam, mert állni nem bírtam. Ez mostanára megváltozott, úgy érzem energikusabb vagyok, több a teherbírásom, egyszóval: (vagyis kettővel :) :) erőre kaptam. Félévente kontrollálják az SM-emet, áprilisba megyek ellenőrzésre. Bízom benne, hogy nem rosszabbodtak az eredményeim, szeretném megtartani a jó fizikális állapotomat. Ismerőseim körében is ajánlom a termékeket, mert kedvező hatásukat érzékelem. Még nagyon fontos, higy higgyek abban amit csinálok. Szerintem az fél gyógyulás.
Minden jót kívánok! :) Csné Erzsike

Köszönöm azt az időt, melyet saját szabadidejéből rám fordított!

Kedves István!
Végtelenül köszönöm válaszát. Ezen szavak segítségével akár ki is lábalhatnék az előttem álló veszélyhelyzetből, és akár bibliaként is szolgálhatnának az Ön sorai. Valóban igaz minden szava, és elfogadom, ennek megfelelően kell cselekednem ahhoz, hogy megváltozzon az életem, természetesen pozitív értelemben. Az útmutatást Öntől megkaptam, amit nagyon köszönök. Végtelenül hálás vagyok a gyors válaszáért, és tényleg nagyon köszönöm azt az időt, melyet saját szabadidejéből rám fordított.
Tisztelettel: Sz.J-né

Hőhullámaim nagyban elmúltak, gyomrom nem fáj...

Kedves István!
Most már több mint egy hónapja szedem a "vitaminokat", és egyre jobban kezdem magam érezni. A hőhullámaim nagyban elmúltak, a gyomrom nem fáj és a csontozatom is ritkábban hasogat...
Köszönettel: K. Barbara

"Néhány hónapot jósoltak már csak neki"

Kedves Keserű István!
Nem tudom emlékszik-e még rám. Édesanyámnak méhnyakrákot állapítottak meg valamivel több mint egy éve. Azóta több kezelésen is átesett és szedte folyamatosan a Varga termékeket, amiket Ön ajánlott. Az utolsó CT és a tumormarker is arra utalnak, hogy jelenleg teljesen tünetmentes, nem maradtak rákos sejtek. Ez hatalmas eredmény tekintve, hogy a kezelések elején még palliatív kezelésre írták ki és néhány hónapot jósoltak már csak neki. Az örömteli eredményeket a kezeléseknek, de igen nagy mértékben a vargagombának is tulajdonítjuk. Éppen ezért nagyon köszönjük a segítséget a teljes csoportnak, akik ezen termékek létrehozásában részt vettek illetve hozzánk kerülésében segítettek. Édesanyám továbbra is szedi a termékeket és lassan erősödik is. Már több ismerősünknek beszámoltunk a pozitív eredményekről és reméljük ők is sikerrel használják majd.
Köszönettel, V.E. (Nagyvárad)

Most már csak fél cukorgyógyszert szedek reggel és este!

Kedves Keserű István!
Szeretnék a magam és családom nevében is nagyon szép, nyugodt, Békés Ünnepeket kívánni tiszta szívből, sok szeretettel. Köszönöm az irántam tanúsított kedvességét és felbecsülhetetlenül sok segítségét. Nem csak nekem, hanem a családomnak is nagy örömet szerzett azzal, hogy ennyit törődött velem. Most már csak fél cukorgyógyszert szedek reggel és este, és így is 5,8 és 8 között van a cukrom. Még a férjem is örül, mert én már annyi mindent kipróbáltam, de semmi nem segített. Ön visszaadta a hitemet, és ezért nagyon hálás vagyok. Változatlanul odafigyelek, mindennap gyalogolok, kerékpározok, és felüléseket is csinálok. Sajnos a kövérségem nem múlik, de ebbe már beletörődtem. Nagyon boldog vagyok, hogy segített és hogy nem megy - legalábbis egyenlőre - feljebb a cukorszintem. Köszönöm.
Még egyszer minden szépet és jót kívánok magának és a családjának is. Kívánom, hogy az életben még nagyon sok embernek tudja ilyen pozitívan megváltoztatni az életét. Van egy mondás - én nagyon szeretem és mindegyik gyermekünknek elmondtam - én rajtuk és a férjemen kívül csak Öntől kaptam vissza az életfelfogásom egyik elemét: "Ki másokat boldoggá tud tenni, az boldog lesz maga is, mert nincs nagyobb boldogság a földön, mint boldoggá tenni másokat. "
Én ezt kaptam Öntől. Köszönöm.
Tisztelettel és nagy szeretettel: P.T.

"Hat hetet jósolt neki, hogy még élhet"

Tisztelt Uram/Hölgyem!
Hallottam a maguk rák ellenes gyógyszeréröl és ezért írok most önöknek. A beteg kiskutyámat szeretném kigyógyítani a halálos betegségéböl. 10 éves Cockerspaniel, 12kg, Bogár a neve, a màja meg van támadva haemangiosarcoma(s) val.
Az orvos már feladta minden reményét és kb 6 hetet jósolt neki hogy még élhet. Mi nem adtuk fel a reményt és harcolunk megmaradásáért mert ő már egy családtaggá vált nálunk
Kedves Keserű István!
Elöször is köszönetet szeretnék mondani Önöknek, mert a kutyám halálos betegségének ellenére a Varga gomba gyógyszer pozitív hatásának köszönhetöen nagyon jól van! :-)
köszönök mindent. Sz. Attila / Németország

3-ból már csak 1!

Kedves István!
Van egy jó hírem, három petefészek cisztám volt és már csak egy van :)))))))))
Köszönöm: N. Ágnes

Colitis Ulcerosa

Kedves István!
Megosztom Önnel eddigi tapasztalatomat. Nos, amikor szedni kezdtem jobb lett a közérzetem, derűsebb, vidámabb lettem. A következő héten viszont hasmenést okozott. Viszont ahogy növelni kezdtem az adagot a hasmenés is enyhült. Sokkal jobban érzem magam. Mintha a bőröm is élettel telibb lenne. Jól érzem magam a bőrömben. Rég nem voltam ilyen jól. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Köszönettel: N.B.

Kedves István!
Megint csak dicsérni tudom a készítményt. Két héttel ezelőtt voltam vérvételen és sokkal jobb eredményem lett a szokásosnál. Ezenkívül van egy kisebb keringési problémám, és azt is kezdi helyre hozni.
Nem csalódtam benne!
Köszönettel: N.B

Allergia – milyen allergia?

Kedves István!
Nyolc éve gyötört a „klasszikus” parlagfű allergia. Néhány éve kivizsgáltak és azt tanácsolták, hogy augusztus és szeptember hónapokban zárkózzak be a lakásba, így a fűnyírásról, vagy bármilyen egyéb szabadtéri programról mondjak le. Számos vény nélkül és orvosi rendelvényre felírt allergia elleni gyógyszert kipróbáltam már, egész gyűjteményem van orrcseppes üvegekből és a különböző megkezdett orrspray-kből.
Lényegében semmi sem használt, ráadásul az allergiás időszak évről évre egyre hosszabb ideig tartott.
Napi négy csomag zsebkendő, orrcsepp, szemcsepp, kínlódás, reménytelen éjszakai orrdugulás, bezárt hálószoba folyamatosan működő légtisztítóval: 50 évesen több, mint 2 évet az életemből a gyötrő allergiával és minden egyéb kellemetlenségével együtt kellett elviselnem. Többen bíztattak, hogy mindenkinek más módszer, vagy szer használ, így a sókamra kezelést, vagy az akupunktúrát ugyanúgy próbáltam, mint a különféle homeopátiás szereket. Ezek azonban eredménytelenek voltak.

Nyolc év után találtam rá a gyógygombára. Nem értem, hogy pontosan mi a hatásmechanizmusa, de nálam már egy hét alatt lényeges változás állt be. Két hét után becslésem szerint a tünetek 90 százaléka megszűnt, orrdugulásom pedig egyáltalán nincsen! Nem változtattam a táplálkozásomon, más gyógyszert nem szedek, így vagy az összes parlagfű egy csapásra eltűnt a Kárpát-medencéből, vagy mindez a gyógygomba hatása! Remélem így marad, s a gyógygombát nem hagyom el. Köszönöm mindazoknak, akik a csodát megtalálták és ilyen formában ajánlani tudják a teljesen reményvesztetteknek!
P. Zoltán

Évente már csak 2 enyhe epizód a havi egy helyett!

Tisztelt Cim!
Eloszor is szeretnek koszonetet mondani, a Vargastem termekuk rengeteget segitett a ferjem koszvenyen. A ferjem 35 eves, de a koszveny rendszeresen elojott a bokajan ugy hogy nem tudott labra allni. Miota a Vargastem kapszulat szedi, egy ev alatt csak ket enyhebb "epizodja" volt a szokott havi egy helyett.
Koszonettel: T. Katalin / Skocia

Nincs méhszájsebem

14-15 éve méhszájsebem volt, és 2010. novemberében a nőgyógyászom műtétet javasolt. Én próbáltam húzni-halasztani a műtétet. A gyógygombáról már hallottam, 2011 tavaszán láttam egy riportot amiben egy hölgynek a gombától meggyógyult a méhszájsebe. Ön ebben a riportban a hernyógomba jótékony hatását említette a belső sebek esetleges gyógyulásaként. 2011 áprilisa vagy májusa óta szedtem de sajnos anyagi kereteim miatt ez idő alatt csak 3 dobozzal tudtam venni. Most értem oda, hogy elmertem menni ismét a nőgyógyászhoz. Az eredmény: nincs méhszájsebem, nem lát semmi problémát, elváltozást. NAGYON KÖSZÖNÖM ÖNNEK ÉS MUNKÁSSÁGÁNAK!
N. J-né

Vérkép eredménye, és erőnléti állapota is nagyon sokat javult!

Tisztelt Keserű István!
Szeretnék a férjemnek rendelni egy újabb adag gyógygomba kivonatot. A vérvétel eredményei nagyon sokat javultak, jó lett a máj és a vese eredménye is. Nagyon örülök hogy önökhöz fordultam segítségért. Az erőnléti állapota is sokat javult. Nagyon szépen köszönöm a segítségét.
Üdvözlettel K. S-né

Szinte hihetetlen, hogy vasárnap is figyelnek a levelekre!

Tisztelt Keserű István!
Nagyon szépen köszönöm gyors válaszát. Szinte hihetetlen, hogy vasárnap is figyelnek a levelekre. Nyugdíjas vagyok, a többi gyógyszer mellett ez nagyon megterhelő számomra. Megbeszélem orvosommal, hogy esetleg csak a VitanaxPX4/S-t szedem.
Mégegyszer nagyon köszönöm tanácsát!
Üdvözlettel: S.F-né

A primer daganat és az áttétek is eltüntek Luigi testéből!

Kedves István!
Tegnap voltunk Luigi kutyával kontrollon (teljes test CT) és örömmel tudatom Önnel is, hogy az orvos teljesen gyógyultnak minősítette!!! A primer daganat és az áttétek is eltüntek a szervezetéből, semmi elváltozás nem látszik a felvételeken! Nagyon-nagyon hálás vagyok Dr. Balogh Lajos állatorvosnak és természetesen Önöknek is a gyógyulásban nyújtott segítségért! Az orvos azért hozzátette, hogy nagyon nagyon szerencsések vagyunk, 1000 kutyából 1 aki ilyen pozitív változáson megy át csupán 2 hónap alatt.
Köszönettel, T.S. Fanni

Eddigi tapasztalataink kiválóak!

Tisztelt Tanácsadók!
Családi és baráti körben több terméküket is használtuk. Eddigi tapasztalataink kiválóak, nagy segítséget jelentettek. Segítségüket megköszönve, maradok tisztelettel:
H. Zoltán - Budajenő

Köszönöm Önöknek, hogy édesanyám meggyógyulhat a végbél daganatból!

Kedves István!
Édesanyám túl van a műtéten. A sebész azt mondta, hogy 5 % esélyt nem adott volna ennek a lehetőségnek: csak ideiglenesen, a műtött bélszakasz gyógyulásáig kellett sztómát kapnia, ha minden rendben lesz, január-február környékén visszazárja a sztómát. Azt mondta, hogy olyan állapotban volt a daganat, hogy tökéletesen ki lehetett venni úgy, hogy a záróizom nem sérült. Elkezdte mondani, hogy ezek szerint jól sikerült a megelőző kemó-és sugárkezelés. Én meg erre mondtam Neki, hogy anyu szedte a Varga gyógygombákat... Kíváncsi voltam, hogy reagál. Azt mondta, helyesli, és Ő is úgy véli, segíthetett. Én pedig egészen biztos vagyok benne. Szóval HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM Önöknek a gyógygomba kivonatokat, és ezzel a lehetőséget, hogy édesanyám teljesen meggyógyuljon a végbél daganatból.
P. Hajnalka

Ha valaki nem bízott a gomba erejében, akkor az én voltam...

Kedves István!
Ajándékba kaptam pikkelysömörömre a PX-4 kaszulát, ami ha egy 10-es skálán kellene értékelni, akkor a szedés előtt a panaszok 9-es, szedés után 2-es stádiumba kerültek, azaz a panaszaim többsége megszűnt! Majd májusban az allergiámra kipróbáltam az Immunax-ot, tulajdonképpen 5 nap után teljesen tünetmentes lettem. (ca. 20 éve küzdöm allergiával). Szívszúrásaimra is az egyik gombakivonatot szedem, itt is csak jó tapasztalatokról tudok beszámolni. Hozzá kell tegyem, hogy mind a pikkelysömörre mind az allergiára rengeteg gyógyszert és gyógymódot kipróbáltam, tehát ha valaki nem bízott a gomba erejében, akkor az én voltam. (Magyarul placebo hatás nálam szóba sem jöhet!) És végül páromnak trombózisa volt, véralvadási mutatója a gomba szedése óta beállt a normál tartományba – havonta jár vérvételre és a legutóbbi vérvétel után rávettem, hogy próbálja ki ő is a gombákat, BEVÁLT!
Ennyi, köszönöm, hogy tudását jóra használja!
Üdv.: Sz. Zsuzsi

Folyamatosan bővítjük!